Начало / Кои сме / Кантората

Кантората

Адвокатско дружество Бузева и Партньори предлага юридическо обслужване на най-високо ниво в множество бизнес области, като предоставя индивидуални решения. Ние сме екип от опитни адвокати и юристи, които консултират дейността в България на големи корпоративни клиенти, финансови институции и обществени органи.

Основана през 1999 г., нашата водеща практика се радва на признание от клиентите заради комплексното и надеждно правно обслужване, което предоставяме.

Клиентите ни са предимно чуждестранни корпорации с дейност в България, които обикновено обслужваме във всички правни аспекти. Особен акцент поставяме върху областите инвестиции и корпоративно управление, сливания и придобивания, недвижими имоти, банкови и финансови сделки, обществени поръчки, енергетика, трудово право, конкуренция и граждански процес. Консултираме големи инвеститори в България като техен постоянен корпоративен съветник.

Работата ни винаги е ориентирана към клиента. Ние ценим оригиналните идеи и решения и поемаме инициативата да водим към успех. Стандартите ни са качество, ефективност и висок професионализъм. Постигаме ги като работим в един екип с нашите клиенти.

Сайт от Loopink & Цвят и пиксел